Informatie Turkije

Een avondje voor jezelf

Geplaatst op

Het is belangrijk om niet alleen maar sociaal bezig te zijn en altijd op stap te gaan naar bijvoorbeeld sushi Dordrecht maar om af en toe ook rust voor jezelf te nemen. Dit kan enorm helpen met je sociale batterij opladen zodat je er de rest van de week weer tegenaan kunt. Veel mensen gaan een film kijken en bestellen sushi Dordrecht.

Ben ik een introvert?

Dit persoonlijkheidskenmerk komt bij mensen voor die meer in zichzelf zijn gekeerd. Ze zijn vaak rustiger en bedachtzaam. Ook proberen ze vaak sociale gelegenheden te vermijden om thuis te kunnen blijven met hun eigen gedachten. Introverte mensen zijn niet per se verlegen maar zijn gewoon liever met zichzelf. Ze blijven liever een dag binnen en bestellen bijvoorbeeld sushi Dordrecht terwijl ze een boek lezen of rustig op de bank zitten. Introverte mensen zijn niet alleen maar op zichzelf maar vinden het vaak ook fijner om één op één te zijn met iemand waar die de sushi Dordrecht mee kan delen. Dit doen ze liever dan in een grote groep zijn. Ook zijn introverte mensen vaker gespecialiseerd in één ding op bijvoorbeeld werkgebied en vinden het fijner om hun mening schriftelijk in plaats van mondeling te uiten. Natuurlijk zijn er ook mensen die tussen de extravert en introvert in vallen.

Of toch een extravert?

Een extravert, oftewel iemand die energie krijgt van grote hoeveelheden aan mensen zien en spreken. Ze gaan graag uit eten met groepen naar zoal sushi Dordrecht en genieten hier erg van. Aan een grote, ronde tafel waar iedereen elkaar kan aankijken klinkt vaak als een nachtmerrie voor veel in zichzelf gekeerde mensen. Maar mensen die erg sociaal zijn vinden dit erg fijn. Niet alleen zulke situaties maar ook bijvoorbeeld veel mensen thuis uitnodigen met een doorlopend buffet met bijvoorbeeld sushi Dordrecht kan erg gezellig gevonden worden voor deze mensen. Over het algemeen heeft een extravert ook meer zelfvertrouwen en is eerder een generalist. Ze vinden het fijn om te praten om hun ei kwijt te kunnen in plaats van alles op te schrijven of binnen te houden. Een ambivert zit precies tussen een introvert en extravert in, ze zijn een combinatie tussen de twee en kunnen dus in zichzelf gekeerd zijn maar wel houden van sociale omstandigheden.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je tal van leuke blogs om je te inspireren. Het is onze missie om je op de hoogte te houden van al het goede dat Turkije te bieden heeft.

Contactgegevens

Via info @ informatieturkije.nl neem je eenvoudig contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.

© 2024 Alle rechten voorbehouden