Informatie Turkije (home) Hotels Turkije Voyage Sorgun, Side

Hotel Voyage SorgunVier sterren hotel, SideReserveer Hier

Het vijfsterren hotel Voyage Sorgun behoort tot de keten van Club Voyage hotels, wat garant staat voor ee uitgebreid aanbod van faciliteiten voor een geslaagd verblijf.
Voyage Sorgun is een ruim opgezet hotel met een aanbod van maar liefst 730 hotelkamers. De kamers zijn gesitueerd in het hoofdgebouw en in de verschillende bijgebouwen van het uitgebreide complex.

Foto's en video Voyage Sorgun


Hotel Voyage Sorgun :: Side Turkije Voyage Sorgun, Side Voyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, SideVoyage Sorgun, Side


Ligging Voyage Sorgun

Het exclusieve hotel Voyage Sorgun bevindt zich in een aangename omgeving met een landschap vol met pijnbomen. Voor het hotel is het strand gelegen, waar de ligbedden en parasols al klaar staan voor de hotelgasten. Het gezellige authentieke centrum van Side is gelegen op een afstand van drie kilometer. Dit is eenvoudig te bereiken met de dolmus die voor het hotel stopt.

 

Faciliteiten Voyage Sorgun

De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw met onder meer een lobbybar met zitjes en een televisie. In de stijlvol aangelegde groene tuin bevinden zich twee riante zwembaden met glijbanen. Daaromheen zijn verschillende zonneterrassen met ligbedden en parasols gelegen. Bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar het binnenzwembad, dat in de winter verwarmd is. Aan het strand van het hotel is er een speciale pier voor volwassenen.
Het uitgebreide Spa & Wellnesscentrum biedt een breed scala aan behandelingen en ontspannende voorzieningen, zoals een schoonheidssalon en sauna.
Ook kinderen kunnen zich in het hotel goed vermaken met twee aparte kinderzwembaden, glijbanen, een speeltuintje en miniclub. De oudere kinderen (van dertien tot en met zestien jaar) kunnen terecht bij de speciale teenclub. Ook is er een lunapark, gameroom, trampoline, kinderdisco en kinderfilmzaal aanwezig.
Op het gebied van horeca beschikt het hotel onder andere over een beachbar, bierhuis, vitaminebar, buffetrestaurant, à la carte restaurants en een Turks café. Verder is er zowel een openlucht disco als een overdekte disco aanwezig. Andere faciliteiten zijn onder meer een tassenwinkel, minimarkt, juwelier en boetiek.
Het is mogelijk om in het hotel een auto, fiets of motor te huren. Op sportief gebied kunnen de gasten zich vermaken met tennissen, fitnessen, surfen of kanoën.

 • Receptie, lobby en bar
 • Zwembaden, glijbanen en zonneterrassen
 • Binnenzwembad
 • Spa & Wellnesscentrum
 • Miniclub en teenclub
 • Speeltuin, gameroom, trampoline en kinderdisco
 • Restaurants, bars en discotheken
 • Strandpier voor volwassenen
 • Winkeltjes
 • Filmzaal en amfitheater
 • Auto- , motor- en fietsverhuur

 

Verblijf Voyage Sorgun

Het verblijf in het hotel Voyage Sorgun wordt verzorgd op basis van het ultra all inclusive programma. De hotelgasten kunnen voor de dagelijkse maaltijden gebruik maken van het buffet en één keer per verblijf kan er gedineerd worden in één van de à la carte restaurants. Dit met uitzondering van het Japans restaurant, want hiervoor moet wel extra betaald worden. De patisserie is geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur en gedurende de dag worden er diverse snacks aangeboden. Vers fruit wordt alleen in de zomer aangeboden.
De door het hotel beschikbaar gestelde drankjes zijn de hele dag vrij verkrijgbaar bij de horecagelegenheden van het complex.
In het winterseizoen zijn er minder à la carte restaurants geopend en kan het aanbod van de ultra all inclusive formule beperkter zijn.

 • Ultra all inclusive formule

 

Kamers Voyage Sorgun

Hotelgasten kunnen in Voyage Sorgun op een prima kamer rekenen, waarbij er een onderscheid wordt gemaakt tussen standaardkamers en familiekamers. De familiekamers zijn namelijk ruimer van opzet en bestaan uit twee kamers. Hier kunnen vier personen in verblijven.
De kamers beschikken over een airconditioning, satelliet televisie, kluisje, minibar en telefoon. De minibar wordt dagelijks gevuld met water en frisdrank. De badkamer is voorzien van een douche, toiletr en haardroger. Zowel de standaard kamers als de familiekamers beschikken over een eigen balkon of terras.

 • Airconditioning en kluisje
 • Satelliet televisie en telefoon
 • Minibar gevuld met water en frisdrank
 • Douche, toilet en haardroger
 • Balkon of terras
 • Standaard kamer of familiekamer
Reserveer Hier
 
Banner