Informatie Turkije (home) Reizen Turkije Villa Aquarius, Side

Appartementen Villa Aquarius, SideReserveer Hier

Een van de beschikbare accommodaties in de altijd bruisende badplaats Side is het vakantiecomplex Villa Aquarius. Het culturele en historische centrum van Side is vanuit de accommodatie Villa Aquarius eenvoudig te bereiken en dat geldt ook voor het brede en langgerekte zandstrand van Side. Villa Aquarius is dan ook op een perfecte locatie gelegen om volop van het vakantieleven in Side te genieten, met diverse uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels in de directe nabijheid.


Foto's Villa Aquarius

Villa Aquarius, Side Villa Aquarius, SideVilla Aquarius, SideVilla Aquarius, SideVilla Aquarius, Side


Ligging Villa Aquarius

Villa Aquarius is in de toeristische omgeving van de badplaats Side gelegen. Het kilometerslange zandstrand van Side is gelegen op een afstand van slechts tweehonderd meter. Het centrum van Side is op een afstand van één kilometer niet veel verder weg gelegen, zodat het eventueel te voet kan worden afgelegd. De directe omgeving van Villa Aquarius is zeker levendig te noemen en kent dan ook diverse restaurants, winkels en gezellige barretjes en terrasjes.

 

Faciliteiten Villa Aquarius

De accommodatie Villa Aquarius beschikt over een receptie waar o.a. kluisjes gehuurd kunnen worden. In de kleine groene tuin is een zwembad met zonneterras aanwezig. Hier staan ligbedden waar de gasten van Villa Aquarius gratis gebruik van kunnen maken.
Ook is er een restaurant met terras aanwezig, zodat gasten ook de gelegenheid wordt geboden om in de eigen accommodatie uit eten te gaan. Bij het zwembad is verder een poolbar en ook bevindt zich op het complex nog een gemoedelijke en sfeervolle bruine kroeg. Televisie kijken kan bij Villa Aquarius in de tv hoek.

  • Tuin met zwembad en zonneterras
  • Restaurant met terras
  • Poolbar en bar
  • Receptie, huurkluisjes en tv hoek

 

Kenmerken Villa Aquarius

Villa Aquarius is van oorsprong een woonhuis, dat is verbouwd tot vakantiecomplex met een divers aanbod van éénkamer appartementen. Deze appartementen zijn bijzonder smaakvol ingericht en bieden alle comfort. Standaard zijn de kamers voorzien van airconditioning, telefoon en televisie. In de kitchenette staat een klein koelkastje.
In de badkamer is een douche en een toilet aanwezig en elk appartement heeft een balkon met een zitje tot de beschikking. Overigens kunnen de appartementen onderling wel verschillend zijn met betrekking tot de indeling en inrichting.

  • Airconditioning
  • Telefoon en televisie
  • Kitchenette met koelkastje
  • Douche en toilet
  • Balkon met zitje
Reserveer Hier
 
Banner