Informatie Turkije (home) Badplaatsen Turkije Uitgaansleven Side

Uitgaansleven in Side

Hoewel er veel families met kinderen en senioren hun vakantie doorbrengen in Side is er tjdens het hoogseizoen ook veel jeugd vertegenwoordigd. Dat er veel jongeren naar Side komen blijkt ook wel uit het ruime aanbod van bars, discotheken en nachtclubs, die naar gelang hun populariteit altijd druk bezocht worden, zoals de disco Oxyd en de nachtclub Lighthouse. Onderstaand enige informatie over een aantal discotheken in Side.>> ZOEK & BOEK nu uw ideale vakantie naar SIDE!     >> Klik op 'meer info' voor prijsvergelijking.


Discotheek Oxyd

Net buiten het centrum van Side is de populaire discotheek Oxyd gevestigd. Deze grote openlucht discotheek heeft een capaciteit van maximaal 3000 mensen. Het is een geweldige uitgaansgelegenheid om helemaal los te gaan op de dansvloer. En wie daarna wil afkoelen heeft de mogelijkheid om een frisse duik in het zwembad te nemen. Overigens moet wel vermeld worden dat deze discotheek vooral in het weekend en aan het einde van week het meest druk bezocht wordt. De openlucht discotheek is dan ook niet alle dagen van de week geopend.

Nachtclub Lighthouse

In het centrum is de schitterende nachtclub Lighthouse te vinden, die zijn naam te danken heeft aan de locatie direct naast de vuurtoren in de haven van Side. In deze club wordt een combinatie van Turkse en internationale muziek gedraaid. Vanwege deze combinatie is de nachtclub zowel bij de Turkse bevolking als bij de toeristen erg populair. Lighthouse is tot diep in de nacht geopend. In de zomermaanden staat de nachtclub bekend als het podium voor de concerten van diverse beroemde Turkse popsterren. Voordat deze openlucht discotheek de poorten voor het uitgaanspubliek opent, wordt de horecagelegenheid uitgebaat als een Italiaans restaurant, dat bekend staat om de goede kwaliteit van de gerechten.

Café Appolonic

Café Appolonic biedt de ideale ambiance voor een ontspannen en rustige avond uit. Deze aantrekkelijke bar bevindt zich aan de oostzijde van de haven op dezelfde weg die ook naar de Apollo tempel leidt. Hier is de naam dan ook van afgeleid. Binnen en buiten het café wordt zogenaamde zachte muziek ten gehore gebracht, zodat bezoekers in alle rust met elkaar kunnen praten en genieten van een heerlijke zomeravond. Er wordt vanaf het terras van de bar uitzicht op zee geboden waardoor men ook kan genieten van de romantische zonsondergang.
 
Banner