Informatie Turkije (home) Badplaatsen Turkije Uitgaansleven Gumbet

Uitgaansleven in Gümbet

Gümbet is zeker één van de Turkse badplaatsen waar een rijk en gevarieerd uitgaansleven te vinden is. Bodrum ligt er vlak naast, maar zelfs daar vandaan komen de toeristen om van het uitgaansleven in Gümbet te genieten. Populaire uitgaansmogelijkheden in Gümbet die zeker niet gemist mogen worden zijn onder meer het Oranje Café, Club X Bar, The Outback Bar en Atlantis. Deze populaire uitgaansgelegenheden zullen hier kort worden besproken.>> ZOEK & BOEK nu uw ideale vakantie naar GUMBET!     >> Klik op 'meer info' voor prijsvergelijking.


Club X-bar in Gümbet

Een drukbezochte uitgaansgelegenheid in Gümbet is Club X-bar, dat gelegen is in het drukke gedeelte van de zogenaamde bar street. In deze discotheek/bar is er volop gelegenheid om te dansen op de ruim opgezette dansvloer. Van bovenaf heb je rond de balustrade een leuk uitzicht op de dansvloer. In de discotheek zijn meerdere bars te vinden, waarvan de lange cocktailbar zeker een aanrader is. De discotheek bestaat uit twee verdiepingen en heeft een capaciteit van 1000 mensen. Als bijzonderheid kan vermeld worden dat deze discotheek/bar ook een openlucht gedeelte kent met fantastische uitzichten.

The Outback Bar

De discotheken in Gümbet draaien vrijwel allemaal populaire muziek voor het grote publiek. Voor een deel van de toeristen die een andere muzieksmaak hebben is er in Gümbet dan ook minder keuze. Voor de beste Rock & Indie op muziekgebied is er voor de liefhebbers in Gümbet The Outback Bar. Deze bar is te vinden in de nabij omgeving van de bar street. Hier kan men naar muziek luisteren dat veelal niet gedraaid wordt in andere bars en discotheken. Daarnaast worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd en beschikt de bar over grote screens, waar onder meer Sky Sports op te volgen is.

Oranje Café

Een groot deel van de Nederlandse toeristen, en vooral de jongeren, vinden het geweldig om ook eens uit te gaan in een Nederlandse bar. In Gümbet moet men daarvoor zijn in het Oranje Café. Uiteraard komen er ook bezoekers uit diverse andere landen, zodat het niet een geheel Nederlandstalig onderonsje hoeft te worden. In het hoogseizoen is het zeker aan te raden om een bezoekje te brengen aan het Oranje Café, want in de maanden juli en augustus wordt er elke zaterdag een leuke trip georganiseerd met de Sensation White Boot naar het nabij gelegen Sensation Island. Het thema van deze avonden is uiteraard de kleur wit.

Atlantis bar

Een grote en populaire discotheek/bar is Atlantis, dat eveneens als de rest van de uitgaansgelegenheden zeer centraal gelegen is. In Gümbet zijn de voornaamste uitgaansgelegenheden namelijk geconcentreerd rond de bar street. De Atlantis bar biedt gelegenheid om te dansen en uit je dak te gaan. De bar is echt bekend onder de vakantievierende toeristen en dat komt vooral door de dansoptredens, die door het personeel worden gegeven. De medewerkers staan namelijk op pilaren te dansen aan de buitenzijde van het terras.
 
Banner