Informatie Turkije (home) Reizen Turkije Seastar, Fethiye

Appartementen Seastar, FethiyeReserveer Hier

Op een rustige locatie in de gezellige badplaats Fethiye zijn de appartementen van Seastar gelegen. Seastar is een kleinschalig appartementencomplex dat uitstekend geschikt is voor vakantiegangers die van rust houden. Bij een verblijf in de appartementen van Seastar kan de drukte desgewenst eenvoudig opgezocht worden aangezien de afstand naar de bruisende omgeving eenvoudig is te overbruggen.Foto's appartementen Seastar


Seastar, Fethiye Seastar, FethiyeSeastar, FethiyeSeastar, FethiyeSeastar, Fethiye


Ligging appartementen Seastar

De appartementen van Seastar bevinden zich op loopafstand van het strand in de wijk Calis. De afstand naar het strand bedraagt namelijk maar vijfhonderd meter. Het levendige centrum van Fethiye is met een afstand van vijf kilometer wat verder weg gelegen. Deze afstand kan gewandeld worden, maar er kan ook de voorkeur worden gegeven aan het vervoer per dolmus. De halte voor de dolmus bevindt zich namelijk op honderd meter afstand van de ingang van het appartementencomplex.Faciliteiten appartementen Seastar

Het knusse vakantiecomplex Seastar biedt ondanks de kleinschaligheid diverse faciliteiten aan haar gasten. Het fraai gevormde zwembad bevindt zich in de tuin van het complex en wordt omringd door een zonneterras, waar de ligbedden uitnodigend wachten om de gasten alle comfort te bieden. Er is een poolbar aanwezig waar snacks kunnen worden gekocht. Verder beschikt het complex over een receptie, tuin en bar en wordt de mogelijkheid geboden om volleybal te spelen. Bij de receptie kan ter plekke tegen betaling een kluisje voor de waardevolle spullen worden gehuurd.

  • Zwembad, kinderbad en zonneterras
  • Receptie met huurkluisjes
  • Snackbar/poolbar
  • Volleybal


Kenmerken appartementen Seastar

In het gebouw van Seastar zijn tweekamer appartementen ondergebracht, die geschikt zijn voor een verblijf van maximaal vier personen. In de woonkamer is een slaapbank beschikbaar voor twee personen en daarnaast er is een aparte slaapkamer. In het appartement is een kitchenette aanwezig en de badkamer is voorzien van een bad of douche, wastafel en een toilet.
De accommodaties hebben een nette inrichting en zijn voorzien van airconditioning. Elke vakantiewoning heeft toegang tot een terras of balkon met zitje.

  • Airconditioning
  • Kitchenette
  • Douche en toilet
  • Terras of balkon met zitje
Reserveer Hier
 
Banner