Informatie Turkije (home) Reizen Turkije My Home, Alanya

Appartementen My Home, AlanyaReserveer Hier

De appartementen van My Home in Alanya bevinden zich in een complex dat bekend staat om de familievriendelijke uitstraling en goede service. Door de uitstekende ligging van het aparthotel zijn het strand en het centrum van Alanya binnen handbereik. Een van de kenmerken van een verblijf in de appartementen van My Home, is dat een verblijf alleen mogelijk is op basis van logies, maar met de aanwezigheid van restaurants in de omgeving en in het complex is dat natuurlijk geen enkel probleem.


Foto's My Home


My Home, Alanya My Home, AlanyaMy Home, AlanyaMy Home, AlanyaMy Home, AlanyaMy Home, Alanya


Ligging My Home

De appartementen van My Home bevinden zich in een levendige omgeving op een afstand van een paar honderd meter van het populaire Cleopatra strand. De afstand naar het centrum van Alanya kan te voet worden afgelegd, want dat is op nog geen kilometer afstand van het complex gelegen. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen een geringe vergoeding gebruik te maken van de dolmus om naar het centrum van Alanya te gaan.

 

Faciliteiten My Home

In het appartementencomplex My Home zijn diverse faciliteiten aanwezig om de vakantie te veraangenamen. Zo is er een leuk zwembad met apart kinderbad, dat omringd wordt door een zonneterras waar ligbedden en parasols ter beschikking staan voor de gasten.
In het complex bevindt zich de receptie en wordt er toegang geboden tot de lift. Er is een aparte tv-hoek en loungeruimte aanwezig. Eten kunnen de gasten o.a. in het restaurant van het complex, een kleine snack kan men krijgen bij de pool/snackbar.
Kinderen kunnen zich vermaken in het speeltuintje en verder is er een tafeltennistafel en biljart aanwezig. Kleine boodschappen kunnen gedaan worden in de minimarkt van het appartementencomplex.
De moskee in de omgeving zal op bepaalde tijden van de dag de gelovigen voor het gebed oproepen, zodat de gasten daarmee rekening kunnen houden.

  • Lift, lounge en tv-hoek
  • Zwembad, kinderbad en zonneterras
  • Restaurant en pool/snackbar
  • Minimarkt
  • Speeltuintje, tafeltennis en poolbiljart

 

Kenmerken My Home

De accommodatie beschikt over comfortabele tweekamer appartementen met een aparte woonkamer en slaapkamer. Er is een huurkluisje aanwezig en tegen een vergoeding kan er gebruik worden gemaakt van de airconditioning. Verder is er een telefoon en televisie aanwezig en beschikt de kitchenette onder meer over een waterkoker, koelkast en twee kookplaten. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Ieder appartement heeft een eigen balkon met zitje.

  • Tv, telefoon en huurkluisje
  • Airconditioning tegen betaling
  • Kitchenette, koelkast, waterkoker en twee kookplaten
  • Douche + toilet
  • Balkon met zitje
Reserveer Hier
 
Banner