Informatie Turkije (home) Reizen Turkije Club Anastasia, Marmaris

Appartementen Club Anastasia, MarmarisReserveer Hier

Appartement Club Anastasia is gelegen in de gezellige Turkse badplaats Marmaris. Hier kan van een geweldig verblijf worden genoten met het hele gezin.
Appartement Club Anastasia is perfect ingesteld op families met kinderen en dat blijkt wel uit de vele mogelijkheden van vermaak die hier geboden worden. Voor een complete strandvakantie is de accommodatie Appartement Club Anastasia het perfecte onderkomen tijdens het verblijf in Marmaris.


Foto's appartementen Club Anastasia

Club Anastasia, Marmaris Club Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, MarmarisClub Anastasia, Marmaris


Ligging appartementen Club Anastasia

Appartement Club Anastasia is gelegen in een verkeersdrukke omgeving met restaurants en winkels in de directe nabijheid. Het dichtstbijzijnde strand ligt op een afstand van 800 meter van het complex. Dit betreft een kiezelstrand. De afstand naar het centrum van Marmaris bedraagt ongeveer twee kilometer.
Het centrum kan overigens snel bereikt worden door gebruik te maken van een taxi of van de dolmus. De halte van de dolmus is op slechts tweehonderd meter gelegen.

 

Faciliteiten appartementen Club Anastasia

De faciliteiten van Appartement Club Anastasia zijn zeer uitgebreid. Alle omstandigheden voor vermaak kunnen dan ook in het complex gevonden worden. Er is een buitenzwembad met een apart kinderbad met daaromheen luxe ligbedden en parasols.
Er is een wellnesscentrum waar men tegen betaling naar het badhuis kan of een massage kan ondergaan. Het fitnesscentrum is gratis toegankelijk.
Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig en oudere kinderen en volwassenen kunnen onder meer tafeltennissen, darten en biljarten. Ook is er een aparte gameroom in het complex. Verder is er in de accommodatie een supermarktje en kapsalon aanwezig.
Er zijn meerdere restaurants en bars, zodat er voldoende afwisseling wordt geboden.
Het animatieprogramma is zowel voor de kinderen als voor de volwassenen zeer uitgebreid met shows, spelavonden en miniclub.
De receptie is dag en nacht geopend en de accomodatie beschikt over een lift.

 • Zwembad, kinderbad, ligbedden en parasols
 • Restaurants, bars en livemuziek
 • Animatieprogramma
 • Wellness en fitness
 • Biljart, darts, tafeltennis, gameroom en speeltuin
 • Receptie en lift
 • Supermarktje en kapsalon

 

Kenmerken appartementen Club Anastasia

De accommodaties van Appartement Club Anastasia zijn verzorgd ingericht en beschikbaar als tweekamer appartementen waar maximaal vier personen kunnen verblijven.
De appartementen zijn voorzien van airconditioning, telefoon en een televisie met Nederlandse zenders.
Er kan gebruik gemaakt worden van het kluisje op de kamer tegen betaling.
In de kitchenette bevindt zich een koelkast, waterkoker, tweepits kooktoestel en een broodrooster.
De badkamer is voorzien van een bad of douche, een toilet en een föhn.
Een terrasje of balkon behoort bij elk appartement.

 • Airconditioning
 • Telefoon, sat. tv. En kluisje
 • Koelkast, waterkoker, broodrooster en kooktoestel
 • Bad of douche, toilet en föhn
 • Balkon of terrasje
Reserveer Hier
 
Banner